Arvaako kukaan kenellä alkoi tiistaina? :) :) :) Ihan pienoinen miinus on se, että loma loppuu sunnuntaina.. Onneksi kuitenkin päästiin mökille vähän rentoutumaan. Olisi se aurinkokin saanut vaan näyttäytyä, muutenkin kuin kotiin lähtiessä... Tässä seuraakin pari kesäkuvaa:

Ensin kasvimaalta....

793555.jpg

Ja marjapuskista...

793564.jpg

Syntyipä parin mökkipäivän aikana nämäkin...

793572.jpg

Päättelemättä ovat vielä.. ja Ammun tuntien vielä hetken.. Huima on kokoero :) Kaikki on seitsemästä veljeksestä, sinisiin muksusukkiin on käytetty aiemmin tekemieni sukkasten jämälankoja.. Noita pikkusukkia voisi tehdä oikein urakalla, syntyvät niin nopeasti.. toisin kuin nuo isommat.. sulholla nyt vaan sattuu olemaan jalka kokoa 44 ja tuo jättimäiseltä näyttävä sukka on oikeasti ihan passeli. Toinen on vielä puikoilla, vartta olen vähän aloitellut ja yritän etsiä inspiraatiota. Mustaa on vaan niin kamalan synkkää neuloa. Ehkäpä saan energipistoksen tulevilla junamatkoilla, koulun alkaessa alan taas tukea VR:ää oikein urakalla ja eiköhän junassa istuessa tule syntymään sukka tai parikin..

Olen aikeissa aloittaa myös n. 3-vuotiaalle sopivaa villapukua. Kaksiosaista nimenomaan. Olisiko kenelläkään mukavaa ohjetta, jonka voisin toteuttaa esim.nalle-langasta? Tai jos löytyy erillinen ohje pöksyille ja paidalle/villatakille, niin tulemaan vaan! Tuntuu nimittäin, että kaikki löytämäni ohjeet ovat koko 60cm tai 80cm ja tuon puvun saaja kaipaisi kyllä jo n. 100cm kokoa.. Onko kukaan muu muuten huomannut, että se ihanan ihana herneen vihreä Nalle-lanka on pikkuhiljaa loppumassa kaupoista eikä uutta tule? Miksi niin ihana väri lopetetaan? Onhan seitsemällä veljeksellä samaa, mutta Nalle on mukavampaa neuloa, minusta ainakin.. Ideana oli tehdä tuo villapuku juuri tuosta herneenvihreästä, mutta mitäs nyt sitten? Apua. Ideat uusiksi.. Olisinkin ideoista kiitollinen! :)

Nyt hammaspesulle ja nukkumaan.. Niin kovasti nyt väsyttää, etten taida jaksaa edes tekstiä oikolukea. Pahoittelut siis kirjoituserheistä joita varmasti on :)

HYVÄÄ YÖTÄ!