Noniin. Tänään pakkasin aamulla tavaroita viisi ja puoli tuntia ja onneksi sain jotakin aikaiseksikin... On tämä muuttaminen kamalaa puuhaa. Käsi ylös kaikki, jotka on samaa mieltä :)
Samalla kun tavaroita pahvilaatikoihin änkesin, yritin heittää pois kaikkea turhaa. Kaikkea sitä ihminen tuleekin jemmanneeksi... Kolme muovikassillista kävin iltapäivällä heittämässä roinaa roskalaatikkoon ja kyllä helpotti! :) Hyvä Ammu :)

Lajittelin samalla lankani. Niitä kun oli ennen tuolla ja tuolla ja vähän tuolla ja ai niin, tuollakin! Hih :) Sulho pariin kertaan asiasta taisi mainitakin... ;) Nyt on kuitenkin kaikki tungettu (pakko oli, muuten ei mahtunut) yhteen isonisoon laatikkoon. Ylävarastossa odottavat nyt muuttoa. Jos vaikka sen sulhon sukan saisin jossakin välissä taiottua, ettei ihan kokonaan jää neulominen..

Suurinta osaa lankavarastostani saan kiittää henkilöä, jota en  koskaan päässyt tapaamaan. Sulhon mummun 
langat saivat hyvän uuden kodin. Pääasiassa kaikki on villalankaa, josta taion vielä sukat jos toisetkin... virkkuulankaa sain myös, virkkausintoa sytyttämään :) Samassa kuvassa on myös mohair ja paksummat puuvillalangat.

797815.jpg

Ohuet virkkuulangat:

797819.jpg
Olin hieman laiska ja kuvasin ne vain pussissa..
Sitten on vielä yksi pussukkainen täynnä mallitilkkuna, lahjana sekin.. olenkin yrittänyt miettiä mihin niitä voisi hyödyntää...
797822.jpg
Nyt herkkuviinerin kimppuun. Loma loppuu tänään ja koulu alkaa huomenna.. En ehkä alkavalla viikolla ehdi blogia pahemmin päivittelemään, voi mennä viikonloppuun, mutta jos silloin vaikka olisi valmis sukka esiteltävänä...