Ihanaa! Olen löytänyt vaatteet isoveljen häihin. Ahdistuin jo etukäteen ja ajattelin, että en tule löytämään millään niitä, mutta ah. Ruskea kaunis toppi mallia halterneck, espritin, rinnan alla paljettikirjailu. Ostin käytettynä, maksoi vai 4,5e. Ainut puute on yksi puuttuva nappi sivusaumasta, mutta äkkiähän siihen uuden laittaa. Napit on vaan päällystetty paitakankaalla, joten ei ole oikein helppoa löytää uutta nappia.. tosin, kai se välttää jos laittaa nyt kiireen vuoksi (vain 3 viikkoa aikaa, köh köh minua..) tavallisen napin ylimmäksi, sehän jää kainaloon piiloon kuitenkin...

Alaosa on löytyi Seppälän lastenosastolta (minulle?, on aikoihin eletty..) -70% rekistä.Valkoinen kaunis pitsipintainen, leveähelmainen hame, istuu kuin nakutettu :)

Jalkaa laitan loistavan kirpparilöydön, valkoiset teräväkärkiset kauniit kauniit kauniit sandaalit. 5e!!!

Vielä huivi ja laukku hakusessa. Jos nekin kirpputorita vaikka löytyisivät. Laitan vaikka kuvia myöhemmin..

Nyt on kesken mustat villasukat sulholle. Ihan perussukkaset tiimalasikantapäällä. Kysyin sulholta saisinko niihin vähän jonkinlaista raitaa laittaa, edes harmaata, mutta ei. Koko mustat sukat halusi hän. Ja jos sulho sukat haluaa, on hän sukat saava.

Ensimmäisessä postauksessa näkyvä pipon alku pääsi jo kyllä pipon mittoihin, kuvaa en ole saanut otettua ja virkatut kukkaset ajattelin liittää vielä. Kuviakin tulee. Myös korttikuvia tulossa.

Salaisen askarteluystävän ensimmäinen paketti on valmiina, paketointia ja postiin vientiä vaille valmis.

Töitä vielä pari päivää, sitten vähän vapaata ja muutto ja koulua taas...

Taas tuli tylsä teksti ilman kuvia. Eikö muuten olekin ihana kalenteri mulla tossa reunassa :) Sammakot on niin veikeitä.