Hei vaan.

Taas selvittiin yhdestä Joulusta. Oma Jouluni kului ensin vanhempien luona Pirkanmaalla ja aattoiltapäivällä siirryimme sulhon sukulaisten luo Keski-Suomeen. Ihan rauhaksiin siis. Mukavaa oli, mutta pakko on sanoa, että rankkaa on reissata ja yöpyä joka yö eri paikassa. Hyvä mieli silti jäi. Olin ilmeisesti ollut kiltti, sillä pukki toi minulle pari lahjaakin.

Tässä vielä pari kuvaa tekeleistä, jotka pukin konttiin hyppäsivät..

1179937.jpg

7 veljestä "ruska-lanka"+ 7 veljestä sammaleenvihreä, sukat äidille, n. koko 39. Omasta päästä, jotakin sukkaohjetta muistellen.

1179939.jpg

Piparminttusukat sulhon kummitytölle, jolla ikää 2v 9 kk. "Makkaravarret". Varastosta kaivettua vanhaa villalankaa, jonka olen saanut sulhon äidiltä hänen äitinsä varastoista. Malli taas omasta mielestä.

1179942.jpg

7-veljestä raitalanka. "Makkaravarsi" näissäkin. Pikkuherralle, jolla ikää puolisen vuotta. 
Tiimalasikantapää. Syntyivät vielä viimeisinä päivinä ennen joulua töissä.. 
(hups, kannattaako tätä kertoa julkisesti?)


1179944.jpg
1179945.jpg

Kalenteri isälle. Valmiin kalenteripohjan hain Tiimarista. Siihen valokuvia ja mukavia tekstejä lisäämällä sain aikaa hyvin mieluisen lahjan isälleni. Yllä olevassa kalenterikuvassa vietän joulua pikkuisen pienempänä 80-luvulla.

Lisäksi tein jo aiemmin syksyllä kaulakorun ja rannekorun sulhon siskolle joululahjaksi. Olin ihan varma, että olisin niistä kuvan ottanut, mutta eipä kuvaa ainakaan mistään löydy. *harmitus*

Lisäksi tein 2x tumput veljelle ja hänen vaimolleen.. mutta unohdinko ottaa valokuvan.. unohdinko...?

Ja vaikka itse olen lomalla, puikot eivät! Nämä ovat nyt kesken...


1179947.jpg

Ensilumi kuusimetsässä -lapaset. Lankana Herne 7-veljestä ja tummanruskea Nalle. Ohjehan 
on täältä Ullan adventtikalenterista.


1179955.jpg

Kurkkukipuisella Sulhollani ei ole yhtään kaulaliinaa ja eihän se asia niin voi olla! Eilen kipaisen hakemassa ihanaa mustaa Mambo-lankaa ja illalla sain jo kerän kilkuteltua puolikkaan huivin muotoon. Tänään jos jaksaisi hakea lisää. Mambo-lanka on aivan ihanaa, pehmeää ja valmistuu nopeasti. Onneksi siitä on myös tuota mustaa, sulholle kun ei muuten oikein muun värinen kaulaliina olisi maistunut.
Silmukoita 20, 2o, 2n 3 kerrosta ja vaihtuu toistepäin...

Eilen samalla reissulla Mambo-lankaa hakiessani, toteutui jo pitkäksi venynyt hankintaprojekti eli nämä:


1179961.jpg

Silmälasit minulle on ollut jo 15-vuotiaasta, mutta vasta nyt sain nämä piilarit hommattua. Nyt sitten vaan käyttöä opettelemaan!

Ja loppuun vielä kuva vanhempieni uudesta kissaherrasta, joka osaa ottaa rennosti:


1179967.jpg

Voikaa hyvin. Olkoon vuoden 2008 kilkutus tauoton ;)