Hihii!

Nyt on tullut Metallica tullut nähtyä :) En ole koskaan suurensuuri fani ollut, sulho sen sijaan on ja hänen kanssaan lähdin bändiä katsomaan. Nelisen tuntia jonotettiin kentälle ja lopulta päästiin ihan kunnon paikoillekin :) Olen tosin sen verran töpö, että välillä varpaisillani lavalle näin, mutta screeniltä oli myös tosi hyvä seurata ja hyvin sen kautta näki koko bändin. Kivaa kivaa! Harmi vaan, että järjestelyt olivat ihan per*eestä.. Porukka veti kylmästi kentälle jonottavien ohi jonon kärkeen. Onneksi tästä aiheutunut paha mieli poistui kun näki huippukeikan :)

Kuvia ei ole tähän laittaa, kameraa ei tullut mukaan, mutta niitä voi kaikki ahmia muualta netistä.. eiköhän niitä jo ole kaikki fanisivut pullollaan :)

Muutenkin todella menotäyteinen viikonloppu. Lauantaina käytiin katsomassa pienenpientä sulhon sukuun syntynyttä vauvaa. Viemisiksi oli pikkuiset vihreät samos-sukat (kuva tulee myöhemmin) ja pääsin Askartelupuoti Piaan. Ihana paikka! Se on jokaisen tulevan jyväskyläreissun must-juttu :) Kuva ostoksistakin tulossa :)

Nyt edessä on taas uusi viikko ja uudet kujeet. Kesätöitä on jäljellä vielä parisen viikkoa ja sitten kutsuu taas Helsinki ja opiskelut. Kesä kuluu aina ihan liian nopeasti. Yksi kesäkuukausi lisää kiitos. Onneksi elokuu on vielä yleensä lämmin.. *koputtaa puuta*

Pahoittelen vielä, että tuli tällainen tylsä kuvaton tarinointi.